PARTALL® One-Coat (Helder)
  • PARTALL® One-Coat (Helder)

PARTALL® One-Coat (Helder)

Specifieke referenties

Fles met 1 gallon (3,79 liter)

€ 32,47
Exclusief belasting
Hoeveelheid
Quantity

PARTALL® One-Coat is een PVA-coating op waterbasis die bestaat uit oplosmiddelbestendige, filmvormende materialen. Eenmaal droog is de PVA-film bestand tegen oplosmiddelen in het harssysteem dat wordt gebruikt om composietonderdelen te maken maar is oplosbaar in water.

Eigenschappen:

Bevat 2-3 keer het vaste-stofgehalte van standaard PVA-coatings, waardoor het een dikke viscositeit heeft die snel opbouwt.
Geen gevaarlijk materiaal in overeenstemming met de geldende arbeidsveiligheids- en transportvoorschriften.

Toepassing:

Het wordt vaak gebruikt als scheidingsmiddel tussen de polyester-, vinylester- of epoxyharsen en verschillende matrijsoppervlakken of als een barrière voor het losmaken van harde steunschalen voor elastomere rubberen mallen en wordt ook gespecificeerd als een beschermende coating voor vliegtuig "windshields".
Wordt niet aanbevolen voor gebruik met matrijssubstraten of harsen (bijv. Fenolen) die water bevatten of tijdens de uitharding of met afwerkingen water afgeven.
Kan gemakkelijk worden verwijderd van matrijs- en onderdeeloppervlakken en van toepassingsapparatuur door het te spoelen met water. Schrob met een zachte borstel of spons en eventueel met warm water.
Voor de meeste samengestelde gietprocessen wordt het over was gebruikt, zoals PARTALL® Paste # 2 of andere losmiddelen.
Moet voor elk gietstuk worden vernieuwd.

Specifieke referenties