Veelgestelde vragen 

Hieronder zie je veel gestelde vragen door andere klanten van CarbonWinkel.nl. Staat er een vraag niet tussen? Neem dan even contact met ons op via het contact formulier!

Hoelang duurt het voordat mijn bestelling binnen is?

CarbonWinkel heeft een aanbod van ruim 4000 composietproducten. Het merendeel van deze artikelen is direct uit voorraad leverbaar en heeft een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Artikelen die niet voorradig zijn worden meestal in de week erop geleverd. Heeft uw bestelling spoed, vraag dan van te voren of het artikel voorradig is om zeker te zijn van uw levering.

Kan ik mijn bestelling ook persoonlijk ophalen of retourneren op het adres van CarbonWinkel ?
Nee, CarbonWinkel is een internetwinkel en heeft geen baliefunctie. Indien u uw producten wenst te retourneren kan dit probleemloos per post. Indien er gebreken aan het product zijn bij levering zal CarbonWinkel de verzendkosten op zich nemen.

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling ?
Minimale ordergrootte is 20 euro excl. btw en excl. verzendkosten.

Waarom is het verzenden duurder dan standaard pakketpost ?
Producten zoals o.a. Polyester, Plamuur en Epoxy zijn chemische middelen. De wet stelt verplicht dat deze producten uitsluitend door bedrijven vervoert mogen worden die beschikken over het ADR certificaat. Een ADR certificaat is een document waarmee een bedrijf aantoont kennis te hebben van de veiligheidsmaatregelen die zij moeten plegen met het omgaan bij deze chemische producten. 

Wat als ik niet aanwezig ben bij het afleveren van het pakket?
Gratis word uw bestelling de volgende dag nog een keer aangeboden bij u thuis. Wanneer u dan niet aanwezig bent word er indien er voldoende gegevens bekend zijn bij ons contact met u opgenomen om de levering alsnog verder af te handelen.