Carbonwinkel.nl biedt een brede selectie koolstofvezelversterkingen, waaronder stof, mouwen, kabel en tape. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle producten die we hanteren Eerste Kwaliteit zijn, vervaardigd volgens de hoogste normen voor maximale sterkte en perfecte cosmetica.
Koolstofvezel is overal te vinden, van autoracen tot ruimtevaart. Zijn ongeëvenaarde sterkte voor licht gewicht, samen met moderne cosmetica, heeft het tot een wijdverspreide favoriet in de hedendaagse composietindustrie gemaakt.

Koolstofvezelstof, doek, tapes en slepen.

Carbonwinkel.nl biedt een brede selectie koolstofvezelversterkingen, waaronder stof, mouwen, kabel en tape. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle producten die we hanteren Eerste Kwaliteit zijn, vervaardigd volgens de hoogste normen voor maximale sterkte en perfecte cosmetica.

Klassieke koolstofvezelstijlen.

Ultralicht, prepregs, klassieke twill en meer op voorraad voor verzending op dezelfde dag. Deze koolstofweefsels combineren traditionele weefsels met hoogwaardige sterkte en opvallende cosmetica. Kies uit een selectie van gewichten en diktes, elk ontworpen om aan verschillende projectspecificaties te voldoen, en gebruik met epoxy om sterktefactoren te verbeteren.

Koolstofvezelbanden, slepen en mouwen.

Koolstofvezeltape, kabel en mouw zijn perfect voor het versterken van de sterkte voor kleine gebieden, en voor gebruik met verpakkingstoepassingen en unieke vormen zoals buizen. En, net als al onze koolstofstoffen, zijn deze koolstofversterkingen gegarandeerd eerste kwaliteit voor consistente prestaties elke keer dat u bestelt.

Carbon / KEVLAR hybride stof.

Carbon Kevlar® hybride stoffen leveren hoge sterkte, laag gewicht en opmerkelijke impact / slijtvastheid, precies goed voor oppervlaktelagen. Gebruik ze alleen of terug met andere wapening om de stofeigenschappen te maximaliseren. Populair keperweefsel bestaande uit 3K koolstof in ketting en 1500 Denier Kelvar in vulling.

Koolstofvezel staat bekend om zijn slanke, moderne uitstraling. Maar koolstofvezel wordt meestal gekozen voor zijn prestaties. Het heeft een gecombineerde sterkte en stijfheid tot gewicht die ongeëvenaard is in de composietenindustrie. Als we kijken naar vergelijkingen van sterkte en gewicht, overtreft koolstofvezel de meeste traditionele bouwmaterialen.

Grafietvezels formuleren deze sterkte. Deze vezels bestaan ​​voor bijna 95% uit koolstof en leveren de hoogste treksterkte in de FRP-industrie. Treksterkte is de kracht die nodig is om beide uiteinden van elke lengte te trekken totdat deze breekt. Wat meer is, koolstofvezel domineert ook de industrie voor druksterkte - het vermogen van een materiaal om belastingen te weerstaan ​​die samendrukken, of de neiging hebben om de grootte te verminderen - en buigsterkte - het vermogen om vervorming onder belasting te weerstaan. Deze vezels worden gebundeld en vervolgens op verschillende manieren gecombineerd om koolstofvezelversterking en delen te creëren die deze sterkte-eigenschap aannemen.

Koolstofvezel is ontworpen om te worden gebruikt met een harssysteem om harde, gelamineerde onderdelen te maken. Om de sterkte-eigenschappen voor uw koolstofonderdeel te maximaliseren, gebruikt u een epoxy zoals het Fibre Glast System 2000. In combinatie produceren ze harde, versterkte onderdelen - zelfs complexe vormen. Ze mogen niet worden gebruikt om flexibele of zachte materialen te produceren.