Carbon Nieuws

KOOLSTOFPLATEN OFWEL CARBON FIBER PLATEN KOPEN

De koolstofvezelplaten zijn gelamineerd met zeer sterke koolstofvezels en een hoogwaardige epoxyhars. De bovenste laag heeft altijd een mooie koolstofstof. Koolstofvezels worden in de kern in de lengte- en dwarsrichting geplaatst. Dit geeft de platen optimale sterkte en stijfheid. Het koolstofmateriaal is chemisch bestendig, extreem dimensioneel stabiel en vrijwel ongevoelig voor krimp of uitzetting.

label
remove_red_eye 16368 views

Koop epoxyhars online bij carbonwinkel.nl

Epoxyhars van Carbonwinkel.nl biedt een breed scala aan toepassingen als universeel systeem. Naast het afdichten van vloeroppervlakken en het coaten van houten oppervlakken, is onze epoxyhars ideaal voor alle lamineer- en reparatiewerkzaamheden in de automobielsector, modelbouw en ambacht.

label
remove_red_eye 12539 views

Carbon Fiber ofwel Koolstofvezel kopen.

Carbonwinkel.nl biedt een brede selectie koolstofvezelversterkingen, waaronder stof, mouwen, kabel en tape. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle producten die we hanteren Eerste Kwaliteit zijn, vervaardigd volgens de hoogste normen voor maximale sterkte en perfecte cosmetica.Koolstofvezel is overal te vinden, van autoracen tot ruimtevaart. Zijn ongeëvenaarde sterkte voor licht gewicht, samen met moderne cosmetica, heeft het tot een wijdverspreide favoriet in de hedendaagse composietindustrie gemaakt.

label
remove_red_eye 8104 views

Enkele voorbeelden van Cabon Fibre Toepassingen

In dit artikel wordt ingegaan op enkele toepassingen waarin Carbon Fibre toepassingen worden benoemd waarvoor Carbon Fibre een ideaal materiaal is om worden toegepast en vaak een perfecte vervanging is geworden voor andere materialen.

label
remove_red_eye 6476 views

Wat is Carbon fiber?

Carbon fiber is een polymeer en wordt soms ook wel grafietvezel genoemd. Het is een zeer sterk materiaal dat ook erg licht is. Carbon fiber is vijf keer sterker dan staal en twee keer zo stijf. Hoewel Carbon fiber sterker en stijver is dan staal, is het lichter dan staal; waardoor het het ideale productiemateriaal voor vele onderdelen is. Dit zijn slechts enkele redenen waarom Carbon fibers de voorkeur genieten van ingenieurs en ontwerpers voor de productie.

label
remove_red_eye 15729 views