Epoxyhars van Carbonwinkel.nl biedt een breed scala aan toepassingen als universeel systeem. Naast het afdichten van vloeroppervlakken en het coaten van houten oppervlakken, is onze epoxyhars ideaal voor alle lamineer- en reparatiewerkzaamheden in de automobielsector, modelbouw en ambacht. Van het afdichten van vloeren, tafelbladen en ander meubilair tot de isolatie van elektrische circuits en aansluitpunten - ongeacht het project, EPODEX ondersteunt u. Naast transparant bieden wij onze hars in meer dan 1000 verschillende kleuren. U vindt gegarandeerd alles wat u nodig heeft!

Epoxyhars van Carbonwinkel.nl: professionele kwaliteit Made in Germany geleverd door Hun Nederlandse vestiging, carbonwinkel.nl!

Epoxyhars van Carbonwinkel.nl wordt vervaardigd in Duitsland en is onderworpen aan de strengste kwaliteitscontroles. De productie wordt gecontroleerd en met behulp van moderne productieapparatuur. Hierdoor kunnen we een constante kwaliteit en afwerking garanderen. De kristalheldere hars bevat 100% vaste stoffen. Aangezien er geen oplosmiddel wordt toegevoegd, stelt u uzelf niet bloot aan schadelijke verdunners tijdens de verwerking en is er geen materiaalverlies door verdamping tijdens het uitharden.

Vanwege de productie in Duitsland en de uitstekende prijs-prestatieverhouding kunnen we de tijden van productie, opslag en verkoop kort houden en altijd verse hars aanbieden. De hoogwaardige formulering van onze epoxyhars fascineert met topkwaliteiten, zoals een hoge buig- en druksterkte, uitstekende rek bij breuk en uitstekende slagsterkte. Bovendien heeft onze hars optimale impregneereigenschappen en uitstekende chemische bestendigheid.

Excelente verwerking met Epoxyhars van Carbonwinkel.nl

Onze epoxyhars is gemakkelijk te verwerken. Meng de hars en verharder in de aanbevolen mengverhouding en giet, verf of dompel de hars op het te behandelen oppervlak. De juiste mengverhouding voor onze epoxyhars is 2: 1 (hars tot verharder). Het gebruik van hoogwaardige grondstoffen en de geoptimaliseerde formulering zorgen voor een snelle en ongecompliceerde verwerking en dus een korte verwerkingstijd. Naast het gebruiksgemak heeft onze epoxyhars ook een zeer lage droogtijd van 25-35 minuten.

Bij een kamertemperatuur van 20 ° C is het al na ongeveer 24 uur volledig uitgehard. Voor een optimaal resultaat raden wij u aan om een ​​laagdikte van niet meer dan één centimeter per pas aan te brengen. Laat het materiaal 6-8 uur drogen voordat u de volgende laag aanbrengt. Dit zorgt voor een volledige en duidelijke overgang. Bovendien voorkomt het aanbrengen van meerdere lagen dat de hars oververhit raakt en ongewenste scheuren veroorzaakt.

De juiste epoxyhars voor elke toepassing.

Door onze perfecte mengverhouding van hars en verharder is onze epoxyhars geschikt voor alle doeleinden. Van verschillende coatingactiviteiten, tot lijm- en stopverfwerk, tot het impregneren van glas-, aramide- en koolstofvezels. Bovendien is onze hars gemakkelijk toepasbaar op bijna alle oppervlakken. Omdat het een zeer goede hechting heeft op bijna alle materialen zoals beton, hout, metaal, piepschuim en polyester.

Epoxyhars in meer dan 1000 kleureffecten

Of u nu indrukwekkende tafels met epoxyhars uitgiet of uw hele vloer wilt laten stralen, onze hars past goed bij onze kleurpasta's en kleurpigmenten. In onze winkel vindt u meer dan 1000 verschillende kleuren om geweldige kleureffecten te bereiken. Het ontbreekt je aan de nodige inspiratie? Geen probleem, in onze fotogalerijen vindt u talloze voorbeelden van toepassingsontwerp.

Related products